Etter min mening er dette en av de bedre av Burkes bøker. En ganske spennende historie som nok en gang finner sted i New Iberia i staten Louisiana. Det spesielle miljøet og cajun-kulturen mesterlig skildret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Denne boka er på høyde med Jerusalemkorset av samme forfatter. Dette var nok ei strålende bok av James Lee Burke. Litt synd at pocketutgava skjemmes av ein del skrivefeil...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nemlig. En god bok. ... men nå har jeg veldig sansen for James Lee Burke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Egentligt litt rart at han tilsynelatende er så lite populær (kjent?) i Norge. - Jolie Blon - inngår i bare 17 boksamlinger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, enig med deg i det. Jeg har flere av bøkene hans, og har sett noen av filmene som er basert på bøkene hans. Der bl.a. Tommy Lee Jones spiller hovedrollen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag