Nå er den ferdiglest. Jeg trodde egentlig at denne boka var litt over på feelgood sjangeren, men der tok jeg grundig feil! Utrolig godt skrevet og måten hun sjonglerer fortid og nåtid hvor de til slutt renner sammen er helt genialt! Her kjenner jeg lukten av glansbilder, skrubbsår på knærne, lukten av høy og blomster. Jeg får hele den delen av barndommen tilbake, mens grusomhetene kryper som ormer inn i sjelen. Og måten hun får bestefaren til å assossiere gamle folkeeventyr med virkeligheten er rett og slett fantastisk! Snakk om terapi! Denne boken må leses! Jeg skal absolutt lese den igjen om noen år.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja, helt enig. Dette er ei bok som setter seg fast. Hun viser oss hvor sterk og svak, eller kanskje heller hvor sammensatte vi mennesker er. Virkelig verdt å lese. Mors bok har også den vare fortellermåten som glir rett inn i sjelen. Anbefales, hvis du ikke alt har lest den. Selv skal jeg få med meg Andrea D, som jeg enda ikke har lest. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Begge bøkene du nevner skal jeg se og få lest. Jeg har aldri lest henne før, men dette ga mersmak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du treffer godt her! Fantastisk bok!
Jeg har lest boka 2 ganger og hørt lydbok en gang.
Jeg forstod sjongleringen i tid MYE bedre andre gang. Det var litt vanskelig at det ikke ble benyttet navn, men det skapte en viss spenning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Måtte finne den fram igjen. Sitter med den i fanget nå. Tror nok det blir en gjenlesning med det første.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Indias datter er også god. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TjommiLene MHilde H HelsethBjørg Marit TinholtConnieToveBeathe SolbergJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi L