Selv om jeg mener at den siste i triologien er den svakeste (som deg) har jeg ikke et eneste gang, av den grunn uttrykt kritikk. Absolutt ikke. Boken var dessuten mer enn leseverdig. Håper ikke du mener at mitt svar til Hilde ga uttrykk for et slikt synspunkt. Jeg er enig med deg i at det faktisk er lov for en forfatter både å ha suksessutgivelser og bøker mer " midt på treet" Det skulle bare mangle. Og når det gjelder K.Bjørnstad har jeg aldri opplevd virkelige nedturer i det hele tatt. Nå er jeg i gang med "De udødelige"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Den var ikke mynta på deg, Brit, mer generelt. Jeg blir litt oppgitt når "folk" nærmest forventer eller krever at alle bøker i for eksempel en serie, skal være like gode.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo Larsen