Ble veldig overrasket over at så få har en så velkjent klassiker som Uncle Tom's Cabin i boksamlingen sin! Jeg er ihvertfall veldig glad for at jeg tok meg tid til å lese den. Ganske tung å i starten, men etter et par kapitler er man fullstendig grepet, mye takket være de utrolig sympatiske og hjertevarme karakterene. Hvem kan vel f.eks unngå å bli rørt av lille Eva? Jeg tror hun er en av de litterære karakterene som har gjort størst inntrykk på meg. Definitivt en bok verdt å lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Kanskje fordi du har den på engelsk? Ser det er 768 bokelskere som har den norske versjonen. Forøvrig er jeg helt enig at det er en meget god bok. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det kan være en god forklaring:-P Hehe...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

PiippokattaBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne Dahl