Jeg har lusket litt på boksamlingen din og takker for tipset om boka Kvinnelige pionerer i menns verden. Den skal jeg sjekke ut før denne kvelden og ikke minst pushe i bokhandelen hvis den er bra. Er den god så langt?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

For å være ærlig er jeg skuffa foreløpig (har lest første kapittel og bladd litt her og der). Litt stivt språk, litt dårlige kildereferanser. Kunne vært gjort en bedre redaksjonsjobb rett og slett. Men interessant tematisk, definitivt. Jeg hadde f eks ingen aning om at Bærum jernverk ble drevet kvinner i en 25 pluss 54 års periode på tidlig 1700-tall. Eller at Laila Schou Nielsen eide Splitkeinfabrikken. Osv. Så boka er lærerik. Men ikke kjempebra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forstår. Det er ofte slik med en god bokintensjon som ender med noe halvveis. Igjen takk for tipset. Skal sjekke ut boka etter hvert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun Svensli