Jeg har perioder der det går trått med lesingen både støtt og stadig. Frustrerende! Mest fordi jeg da ofte blir sittende planløst og glo på tv-boksen kveldstid.

Et langt besøk i en bra bokhandel er mitt beste råd mot lesevegring. Ikke tenk at du SKAL kjøpe noe. Bare kikk på det som finnes, vær nyskjerring på sjangere du ikke har lest så mye av. Bruk skikkelig god tid. Ofte finner man noe som trigger leselysten igjen.

Og så er det jo absolutt ingenting galt med en god bunke interiørblader. Eller matblader (det liker jeg:)).

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Eventuelt biblioteket. Man kan finne så utrolig mye rart og jeg har flere ganger dratt fra biblioteket med bøker når jeg i utgangspunktet har vært der mest for å titte- forbannelse over de gangene man glemmer lånekortet hjemme.

Uannsett, håper lesevegringen din forsvinner snart. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for gode råd. I morgen skal jeg på bytur med et par gamle skolevenninner. Da skal jeg foreslå en skikkelig bokrunde hos Tanum på Karl Johan. Det er leseglade damer. Enig i at lekre mat - og interiørblader også er hyggelige avbrekk fra skjønnlitteraturen. Men jeg håper at den ordentlige leselysten kommer sigende på snart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvordan var byturen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beklager, Kirsten. Jeg hadde bokelskertreffet i hodet og svarte helt feil. Dessverre måtte jeg avlyse p.g.a nattevakter og lite søvn. Jeg gikk av onsdag morgen og trodde jeg skulle være utsovet og opplagt til venninnetreffet kl.16, men kl.15 lå jeg fortsatt i sengen og var trøtt og sliten. Men det blir flere muligheter. Derfor gleder jeg meg ekstra til bokelskertreffet tirsdag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er ikke før tirsdag 5.juni

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Utrolig hva du kan finne ut av hva som står i kokeboken når man har tid til å bla side for side hehe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva..? Har du lest kokeboken side for side? Hva for noe spennende fant du ut?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hehe funnet mange triks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNina