Hmm, bookcrossing virker moro. Jeg har ikke visst om det tidligere, men leste litt på nettsiden nå. Blir litt tight å rekke til biblioteket, så jeg holder nok sofaen med selskap. Men har dere tenkt å bytte bøker der da?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Vi bytter gjerne bøker på treff, ja. Noen bøker har man kanskje mindre lyst til å sende ut i verden på random, så da er det greit å sende dem videre til noen man vet vil skrive journalnotat.

Jeg hadde med meg ca 15 bøker til treff og bare 2 med hjem. Følte meg flink :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så at det ble lagt ut mange bøker i trondheim i dag på bookcrossing.com ja. Havnet Gjøkeredet i bokhylla, eller var det noen som tok den med hjem? Uansett om den ligger i bokhylla der eller ikke, skal jeg nok ta en titt neste gang jeg er på biblioteket/Gjest Baardsen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den havnet i hylla, mener jeg. Det minner meg på at jeg må markere noen av de jeg hadde med som "fri" også...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ingar hDemeterKjell F TislevollTherese HolmKirsten LundJohn LarsenAvaDolly DuckEli HagelundJarmo LarsenHarald KTorill RevheimNinaGunillaTore OlsenTove Obrestad WøienEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangHanne MidtsundHeidi L