hvor kan jeg få tak i What's eating gilbert grape på norsk??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

[ Slettet av bruker ]

Har søkt litt på nett og jeg kan ikke engang finne ut hva den norske utgaven heter. Er du sikker på at den er oversatt til norsk?

Dette er en av favorittfilmene mine forresten, både Johnny Depp og Leonardo DiCaprio gjør fantastiske rolletolkninger i den. Synes filmen er så bra at jeg tror det er like greit at jeg holder meg unna boka i dette tilfellet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

den skal være oversatt ja :) enig i at filmen er kjempebra! Leonardo er så flink i rollen som Arnie. har tenkt d samme om å holde meg unna boken, men det er en sjanse jeg har lyst å ta :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jo, den er oversatt, og heter på norsk Hva er det med Gilbert Grape. Forfatteren heter Peter Hedges. Marita; jeg prøvde et søk på antikvariat.net, men de hadde bare danske og svenske utgaver. Prøvde å søke på biblioteket, og fikk opp at bl.a. Grong folkebibliotek og Nord-Trøndelag fylkesbibliotek / Steinkjer bibliotek har eksemplarer. Disse kan lånes via fjernlån.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

takk for hjelpen! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan se for meg at boka ble trykket på norsk i ett opplag da filmen ble utgitt, og at de ikke har trykket den opp igjen. I så fall er filmen veldig bra, så man får kose seg med den. Savner å se Johnny Depp i slike roller igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig, jeg er stor fan av Johnny Depp, men rollene han velger for tiden faller ikke alltid i smak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveConnieBeathe SolbergJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasMorten MüllerFarfalle