Flere enn meg som liker å lese på cafe, med en kaffe latte i ene hånda og boka i den andre. Jeg synes "støyen" på cafe gir en helt egnen leseglede.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Gi meg en dobbel espresso, et glass vann og en (nesten hvilken som helst) café, så skal jeg garantert klare å lese ett eller annet! Elsker å sitte alene på café med bok eller avis. Av og til har jeg kjent mennesker som ikke tør å sitte alene på café fordi de synes det er så flaut å sitte der alene. Dem om det. - Jeg sitter mer enn gjerne alene med boka - det er jo da jeg får lest! (dermed er det ikke sagt at jeg misliker å skravle litt med venner på café innimellom - det må også til).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kom faktisk akkurat hjem fra cafe Yamit, hvor jeg satt med en kopp te i en hånd og Lolita i en annen. Veldig hyggelig, det er et av mine favorittlesesteder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Elsker å lese på café, men det skjer ikke så ofte lenger! Bortsett fra ulike steder hjemme og på stranden leser jeg nok mest i bilen nå for tiden, på vei til eller fra ferie eller helgetur. Hvis boka er betagende, kan jeg lese hvor som helst. Veldig glad jeg ikke blir bilsyk av å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mh, på buss og café (den koselige typen, ikke fullt kjøpesenter), men ikke skjønnlitteratur, da må jeg ha stillhet og "leve meg inn". Altfor lett distrahert. Fagbøker og skolearbeid, det går bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikte