Jeg ble tiltrukket av denne boka så fort jeg hørte tittelen – Jeg skal gjøre deg så lykkelig. Jeg synes den er så fin. Det er svært gode personskildringer og jeg koste meg hver gang jeg leste om en ny familie, men jeg skulle ønske jeg fikk vite mer om hvordan det gikk med personene Ragde skildrer. Alt i alt, en lettlest feelgood bok med en dose humor som samtidig gir deg et innblikk i Norge på 1960-tallet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Underholdende og humoristisk - men også med sårhet og vemod bak fasaden hos mennesker som ikke får det riktig til i livet slik de ønsker, og som på ulikt vis sliter med store og små sorger, slik at historien likevel ikke bare blir lettlest og overfladisk, syns jeg.

Helt enig med deg at jeg gjerne skulle fått vite mer om personene. Når jeg hadde kommet meg gjennom hele persongalleriet og liksom blitt litt kjent, så var plutselig boken slutt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sitter med samme tanker som dere, får vi mer fra forfatteren , blir det en fortsettelse? Føler meg litt snytt, når man akkurat har blitt så godt "kjent" med personene i boka, så er det slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge