Skuffet. Denne boken har fått utrolig gode anmeldelser. Den beskrives som vakker, bergtagende og umulig å legge fra seg. Det rare er at jeg er helt uenig! Jeg synes denne boken var kjedelig med stor K, og etter 100 sider vurderte jeg å legge den fra meg, men når jeg først har jeg begynt må jeg bli ferdig. Etterhvert som man blir kjent med karakterene har man såklart lyst til å finne ut av hva som skjer, men i denne boken synes jeg det skjedde fælt lite.

Det er fine beskrivelser av naturen og det harde livet på 1920-tallet, men hele historien synes jeg blir for tynn. Den er sjelden spennende og mysteriet om snøbarnet synes jeg egentlig aldri er noe interessant mysteriet. Alt i alt, så jeg er skuffet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig! hadde utrolig høye forventninger og gledet meg til å begynne på boka. Men ble veldig skuffet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken