Jeg både liker og ikke liker denne boken. Første delen er utrolig god, med skildringer fra krigen og hvordan jødene hadde det. Men siste del synes jeg rett og slett blir for dum og urealistisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Som jeg skulle skrevet det selv. Jeg ble nok også farget litt av forventningene jeg hadde om at dette skulle være en historie fra andre verdenskrig, jeg hadde rett og slett ikke regnet med å følge ei dame rundt i verden i moderne tid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er helt enig i det du sier. Første del av boka var utrolig bra. Jeg klarte nesten ikke legge fra meg boka for å sove. Men etterhvert synes jeg boka ble både urealistisk og direkte kjedelig. Skulle ønske forfatteren hadde greid å holde samme stil gjennom hele boka, da hadde den helt klart vært en favoritt for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så har jeg også lest Saras nøkkel. Hadde aldri trodd jeg skulle lese den. Men boka var liten og hendig til lesestoff på flyreise og strandlektyre. Det var en fengslende bok og godt fortalt, måtte lese videre for å se hvordan det endte. Men dette var også alt. Enig med deg Charlotte om at den første delen var best. Dette var en av de bøkene som leses for en god historie og for å fordrive tiden med noe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergGro