Når man skal bli pappa for første gang utstyrer diverse familiemedlemmer en med diverse tusen sider med forberedende materiale. De alle fleste baby/gravid/barnebøker har en egen pappadel, som gjerne kan oppsummeres med en av to temaer: 1. Husk at det er mamma som er den viktigste. 2. Fryktelig moraliserende del om å gi fra seg sin fritid og å unngå rockemusikk osv osv.(her er et sitat fra en amerikansk bok jeg fikk av min svigersøster: Just remember this dads, the correlation between dads listening to heavy metal, hip hop and RnB music and babies dying in their sleep is EXTREMELY high.)

Det er derfor befriende med en bok om å bli pappa som heller mot det humoristiske, men som likevel svarer på ulike ting man lurer på, uten å gjøre det med pekefingervifting. Det skader heller ikke at boken er illustrert av Frode Øverli og at hvert kapittel er innledet med et passende sitat fra popmusikkens historie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KKirsten LundAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirka