Holocaust, demens, rasisme, problematisk foreldre-barn-forhold, en ukjent grav, en sønn gitt bort ved fødselen, mye snakk om en kirke som pusses opp, rom som er tomme og ting som ikke blir sagt - og jeg har sikkert glemt noe. Nesten parodisk mye tungsinn på 215 sider, i en helt uengasjerende tekst.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jo da. Men tungsinnet kan jeg takle. Noen av mine yndlingsforfattere kan skrive depresjoner på sine lesere, muligens i forsøk på selv å komme ut av dem. Det jeg ikke tåler på langt nær like godt, er tekster som er direkte kjedelige. Som denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tunge temaer har jeg ingen problemer med. Problemet i denne er, som du skriver, at den er så kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ga opp ganske raskt. Dette er en bok av en type en må være in the mood for å lese. Og der var ikke jeg. I tillegg hadde biblioteket satt 14 dagers lånetid på boken. Det visste jeg ikke da jeg satte meg opp på lån. Sikkert en grei nok bok. Når en er i stemning til det...og har god tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergLailaHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst Stenerud