Veldig artig å lese noe av Raymond E Feist som baserer seg på den virkelige verden. Han klarer fint å skrive slike historier også og synes at Faerietale er en spennende bok som omspenner mange myter og sagaer fra gammelt av og vrir det til noe onddskapsfullt. En fryd å lese og kan anbefales på det sterkeste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk for tips :-) Har bare lest Riftwar-bøkene til Feist tidligere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig. Jeg har lest nesten alt av Feist. Jeg har til og med møtt han i virkeligheten da drev og signerte bøker i Glasgow :) jeg kan også anbefale på det sterkeste "Daughter of the Empire", "Mistress of the Empire" og "Servant of the Empire". De er nok litt inspirert av Japansk kultur - elsker de bøkene :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

KjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine Olsrød