De siste dagene har jeg mottatt to mailer i fra bokklubben.no. Den ene med beskjed om at jeg fikk en gratis bok, riktignok med 30,- i porto, men allikevel.

Jeg valgte Middagen av Herman Koch. Den andre med et gavekort på 50,- der valgte jeg Fuglesang av Sebastian Faulks.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 25 svar.

Eg fekk same tilbodet, betalte kun porto for Pixley Mapogo av Tore Renberg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvordan fikk du den boken. Fikk også sånn mail der det stod at jeg kunne få gratis bok om jeg var registrert for nyhetsbrev og der er jeg... men stod ikke noe mer hvordan

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du går inn på "Din side" og der står det spesialtilbud og lenger ned på siden BOKGAVE, under den igjen "Velg din bok her".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det står ikke noe sånt hos meg så jeg har sikkert ikke det tilbudet jeg da :(

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sånn jeg har forstått det, gir de bort to gratisbøker i året til de medlemmene som bare har en e-post konto i stedet for å bli tilsendt medlemsblad i posten. Billigere selvfølgelig, og så får du tilsendt en mail med overskriften "Gratisbok til deg!" Ved andre tilfeller har jeg fått utdelt gavekort, alt ettersom hvor god kunde du er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg får ikke medlemsblad bare mail.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Da vet jeg ikke. Du skal kunne klikke deg videre fra mailen og inn på den siden hvor tilbudet står. Skriv eller ring og spør de i tilfelle du ikke finner ut av det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg valgte "De udødelige" av Ketil Bjørnstad. Har også et gavekort på kr.75.- tilgode

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tenkte på "De udødelige" jeg også, men så titta jeg i hylla og der hadde jeg flere uleste bøker av Ketil Bjørnstad. Fant 3 stykker på loppemarked for noen uker siden i tillegg til Alvebergtriologien som du også kjenner. Da falt valget i stedet på den mystiske "Middagen". Har plukka opp litt rundt omkring når det gjelder den. Håper du finner noe som fanger interessen din!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, nå ønsker jeg men en skikkelig oppfriskende pageturner for å komme ut av dvalen

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Da er jeg ihvertfall i målgruppen. Den skal jeg se nærmere på. Takk

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det skjønner jeg, Brit, men synes det er vanskelig å komme med anbefalinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også fått mail. Valgte Saganatt og gavekort på 75kr brukte på Å lære er å oppdage.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så bra! Frode Grytten er et bekjentskap som jeg har skjøvet litt foran meg. Føler at jeg trenger litt ro i sjela for å lese ham.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå vet jeg ikke om du har boken i hyllen eller ei. Men når jeg har fått boken i hus så vil jeg lese den når det måtte passe meg. Bøkene fra biblioteket er bare midlertidig og jeg har en tendens å låne mange på en gang. Leverer da tilbake etter hvert, ved en passe anledning når må handle mat.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nei, jeg har ikke Saganatt i hylla, jeg bare innbiller meg at jeg trenger litt mer ro skal jeg lese ham. Kanskje bare det at han skriver på nynorsk. Frode Grytten er i tankene mine i hvert fall.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Om jeg leser bokmål eller nynorsk reagerer jeg ikke lengre på. Har hendt at jeg har kommet langt inn i boken før jeg oppdager at det er nynorske jeg leser der og da. Jeg som hadde store vegringer mot nynorsk. Ting går fremover her verden, det stopper egentlig aldri opp!

Da jeg leste boken om Madam Cuire fra 1938 - reagerte jeg heller ikke på språket før jeg var nesten var ferdig. Selv om sistnevnte var på "bokmål" så er det store endringer i språket siden dengang skulle jeg tro. For meg gled språket bare helt fint. Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er nok ikke så vant med nynorsk, men vet at det bare er tilvenning som skal til. Allikevel når jeg står med valget om jeg vil ha en bok som er skrevet på nynorsk eller bokmål, så velger jeg kanskje den på bokmål.

Siste gangen bokklubben hadde gratisbok, valgte jeg Ragnar Hovlands Sveve over vatna. Mange dager etter fikk jeg beskjed om at boken var utsolgt, og når jeg da skulle velge var det ikke så mange alternativer igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For å være ærlig så er det en del nynorsk vi vår dialekt. Men på skolen følte jeg meg noe frustrert. Det er en ting å skrive korrekt nynorsk - her faller jeg alltid tilbake til bokmål. En annen å lese nynorsk for da er ord og meninger allerede formulert.
Iom at jeg har arbeidet innen oljebransjen og vært kollega med andre fra hele landet, har jeg blitt ganske avslipt til mer riksmål. For å ikke snakke om at utlendinger skulle forstå meg/oss. I tillegg har jeg bodd flere plasser i min oppvekst så det har endt med at min dialekt er blandet - knoting kalles det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fikk samme tilbudet og det ble Middagen her og, gavekortet brukte jeg på Kongens hjerte av Gaute Heivoll. Begge var bøker jeg hadde på ønskelisten og vurderte å kjøpe på Maisalget, de lønner seg å være tålmodig :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fikk også en sånn mail fra Bokklubben.no, med tilbud om gratis bok! Jeg valgte "Det usynlige fjellet", "Middagen" av Herman Koch hadde jeg allerede kjøpt! "Fuglesang" står også ulest i hylla! Vi har mange gode bøker å glede oss til å lese!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, ikke sant både til deg og Vibeke!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Vegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNina