Jeg lurer bare på når dere leser, kan dere ikke fordra å ha noe mat, snacks, saft osv, ved siden av dere, som kan distrahere? Jeg for min del har en mellomting. Noen ganger er det godt og koselig med noe chips og brus/saft ved siden av å lese. Jeg synes at dette går helt greit, for jeg blir ikke distrahert. Hva med dere?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 30 svar.

Misliker matflekker i bøker, så jeg begrenser meg... Potetgull er fy, det samme brødskiver med majones i tillegg til pålegget... Men noe godt å drikke tar jeg gjerne, og passer på å håndtere glasset/ koppen slik at det ikke er noen fare for å søle i boka! Sjokolade går ganske fint, med mindre det er varmt i været! Det er verre distraksjon å lese og ikke ha med seg noe, og så måtte gå og finne noe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mitt problem er ofte at jeg blir litt distrahert av lesingen. Mang en gang har jeg laget en kopp med te, og begynner på boken mens teen skal kjøle seg ned litt. Når jeg kommer på at teen kanskje er klar, er den ofte litt for kald.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Slik er jeg også. Husker en gang at jeg skulle lage middag, men glemte å ha vann på potetene da jeg satte dem på plata. Var så ivrig opptatt med å lese Tyskerungen av camilla Läckberg at jeg ikke merket noe før brannalarmen gikk og det lå mørk røyk over hele kjøkkenet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siden jeg liksom skal kutte ned på snop, så blir det lite spising sammen med boka. Men vann MÅ jeg ha. Iskaldt vann. Spise og nettsurfing derimot går bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eneste jeg leser mens jeg spiser er avisa ved frokostbordet. Eneste jeg kan kombinere med ei god bok er pepsi max eller et glass vin, ikke mat.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg spiser gjerne mens jeg leser. Frokosten blir alltid inntatt sammen med ei god bok. Får alltid en god start på dagen! Jeg liker ikke kaste bort verdifull lesetid på å stirre i lufta mens jeg spiser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det blir med tekoppen....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

eller kaffekoppen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alt etter humøret

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Til kaffekoppen somme tider passer det med sjokolade som jeg dupper i kaffen hmmmmmm (la humla gå)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Yes, bare duppe sjokoladen altså, evt. en liten bit sjokolade en tår kaffe

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Til boka?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg koser meg av og til med sjokolade til kaffen - som jeg har i nærheten når jeg leser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

PS da blir det ikke så søtt. Var en søtmons tidligere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er jeg visst mot normalt! Jeg elsker å lese mens jeg spiser! Og drikke - kaffe, brus, vin....storkoser meg. Ikke er bøkene plaget av altfor mye flekker heller, men en og annen har det jo blitt. Og da syns jeg boka bare blir bedre, jeg kan se at jeg koste meg på flere plan. Jeg må få tilføye at jeg aldri spiser mens jeg leser lånte bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sjokolade kan ikke prises høyt nok. Trikset er å spise den før den smelter og setter seg på fingrene. Og det er jo ikke vanskelig når sjokoladen er god!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

sjokolade dyppet i kaffe er også godt hehe

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alt inneholdende sjokolade er fantastisk, og en fin lesesnacks. Men jeg kan spise den når den er smelta også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her skiller jeg litt mellom hvorvidt boken jeg leser er min egen, eller om den er lånt på biblioteket. Er naturlig nok mer forsiktig med å spise i forbindelse med lesing av en biblioteksbok, siden det da vil bli et dyrt erstatningskrav dersom jeg er uheldig og søler på den. Og, siden 90 prosent av bøkene jeg leser er lånt på biblioteket, så sier det seg selv at jeg relativt sjelden spiser mens jeg leser. Men jeg blir generelt sett ikke distrahert av å kombinere lesing og spising...Det samme gjelder også musikk. Ofte synes jeg det kan være en fordel å ha litt musikk stående på i bakgrunnen under lesingen. Avhenger kanskje litt av hvilken type bok jeg leser. Dersom det er snakk om en lærebok el.liknende,- f-eks som forberedelse til eksamen, er jeg nok mer avhengihg av å ha det rolig rundt meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg spiser aldri, eller veldig sjeldent iallefall, imens jeg leser en bok. Enda verre er det hvis noen ved meg spiser når jeg leser, blir så distrahert og irritert av matlydene at jeg gir helt opp. Faller nok lett ut av bøkene mine, ikke helt, men nok til at jeg bruker en side eller to på å komme meg inn igjen. Men drikke går bra! Grenser for hvor klumsete man kan være der, vanligvis.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

He-he, det er mange rare spørsmålsstillinger som får brukbar respons i dette forumet.

Jeg er en typisk intervall-leser. Leser gjerne noen tiltalls sider - så må jeg opp og ha litt action før jeg kan lese videre. Inntak av mat og drikke skjer helst i disse pausene, selv om en kopp te gjerne tas med til godstolen. Ligge og lese gjør jeg kun i solsenger i syden, her hjemme er den foretrukne arenaen en stol med godt leselys.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker å ha noe å tygge på når jeg koser meg, men når jeg koser meg med en bok så synes jeg det er litt vanskelig. Ikke fordi det distraherer, men fordi mat/snack så fort setter flekker i bøkene. Sjokolade, potetgull, pizzastykke og andre fete ting er en fiende for bøker. Så jeg prøver å styre unna.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er muligens litt sær, men jeg får helt sponk av å ha mat i nærheten av bøkene mine. Når gubben her sitter og momser mens han leser så får jeg mest lyst til å rive boka ut av hendene på han. Det smitter jo over på papiret, fett og krydder og sånt. Også ødelegger det bøkene. Eneste er at jeg alltid har et glass vann i nærheten da, uansett hvor jeg er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har kun to hender. Spiser eller leser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det begrenses med en kopp/krus kaffe når jeg leser. Annet blir det smuler av, for å ikke snakke om flekker...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Siden jeg leser i senga så begrenser det seg til hva jeg ønsker å ha med meg der, og det er ikke så veldig mye. Er det full krise så hender det at jeg tar meg en raw bar, men stort sett så legger jeg bort boka når jeg spiser. Er ikke fan av smuler i senga, er heller ikke fan av fettflekker i bøkene mine. Det har derfor ikke noe med distraksjon å gjøre, kun praktiske grunner. Drikke er selvfølgelig greit, men siden jeg drikker for å hydrere og ikke for kosen så klarer jeg meg stort sett der og.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ligger gjerne når jeg leser, så det begrenser seg naturlig nok. Ellers lar jeg meg ikke distrahere av annet enn støy. Der er imidlertid toleransegrensen lav.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30bandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen Skog