Fant dette diktet på nettet:

Roe det litt

No vil eg roe det litt,
ankre opp ein stad nære land
Berre sjå meg rundt omkring,
utan å vise kva eg kan
Slettes ikkje prestere noko,
slik eg har gjort no i lang tid
Rett og slett på ein enkel måte,
berre ta meg litt fri

Av Trond Rudsli, 21.07.2011

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Takk! Skrevet av og hengt opp på kjøleskapet. Hilsen sliten doktorgradsstudent som gleder seg til ferie :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Et veldig fint dikt, Kirsten! Nå har jeg som Brit, skrevet det opp. Disse orda må jeg huske, for dette er viktig! Man må av og til sette seg rolig ned uten å prestere noen verdens ting. Jeg er dessverre ikke flink til det. Helst må jeg gjøre minst to ting samtidig. Ikke bra :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette var bare helt fantastisk, Kirsten. Dette er et dikt jeg skal skrive opp og henge på kjøleskapsdøren. Ikke bare med tanke på at jeg sliter med lesningen for tiden, men for mange andre situasjoner også. Og ikke minst kunne bruke det som oppmuntring til andre som opplever slitsomme og stressende dager. Tusen takk og god helg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det gjør så godt med et dikt. Om ikke annen kan man søke på nettet og der buldrer der over så det er bare å velge. Men av og til finner man selv ingenting, hverken bok, dikt, musikk. Mens andre bare detter over ting. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TjommiLene MHilde H HelsethBjørg Marit TinholtConnieToveBeathe SolbergJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi L