Jeg vet ikke om jeg har noen veldig gode råd, men jeg tenker at man må ikke lese, man kan bruke tiden på andre ting også. I vinter leste jeg knapt i det hele tatt, jeg var bare så utrolig trøtt og sliten hele tiden, jeg løste det med å lese noe lett når jeg vill det og heller engasjere meg i andre interesser ellers.

Nå holder jeg på å komme meg ut av denne perioden, på toget om morgenen og ettermiddagen leser jeg noe lett, noe som ikke krever så mye hjernevirksomhet og så leser jeg noe litt tyngre og mer krevende i helgene når jeg har mer tid og overskudd.

Så kanskje du bare skal lese noe lett akkurat nå, eller så kan du la være å lese i en periode. Min erfaring er at leselysten kommer tilbake igjen etter sånne perioder, men jeg har ingen tro på å tvinge den tilbake igjen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tror du har helt rett, Solveig. Litt litt sommerlektyre er sikkert fornuftig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAva