Selv er jeg akkurat på vei ut av en sånn periode, det er både frustrerende og kjedelig mens det pågår. Min erfaring er at det er like greit å legge bort bøkene en liten stund når det ikke er noe som fenger allikevel. Bedre å ta det med ro og gjøre andre ting istedet for å presse seg gjennom en bok som fortjener en bedre sjanse.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, det er vel med leselyst som med andre ting, det går litt i bølgedal. Men det er sjelden det har gått så tregt som det har gjort i det siste. i dag nyter jeg ihvertfall sommer'n og gleder meg til å hente barnebarnet mitt i barnehagen. I kveld blir det garantert Karsten og Petra. Det er hyggelig lesning for mormor også. God helg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Høres ut som du har nok av andre ting å kose deg med, kan tenke meg barna setter pris på litt kvalietstid med både Karsten og Petra og mormor :-) God helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAva