Det er nok ikke så uvanlig å få lesevegring av og til, det er leit men det går som regel over, men du må kanskje ta noen nye grep.
Enig med Annelingua ang. boka "Guden for små ting", det er god og interessant bok.
En annen bok du har på lista di er "Oda" av Ketil Bjørnstad. Den boka las jeg for lenge siden og den gang synest jeg den var meget god.
Du skal se at du snart vil få gløden og lesegleden tilbake. Mitt tips er å begynne å lese bøker du vet har noe substans i seg, og at flere har latt seg begeistre av de.
Jeg har krim-vegring, ikke at det plager meg, men jeg kjenner at jeg har ikke det granne lyst til å lese slike bøker. Tror ikke jeg "mister" så mye på det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for oppmuntrende ord, Karin og gode forslag til bøker. Det er bøker jeg absolutt skal prioritere. Godt å se at jeg ikke er alene om å oppleve lesevegring. Ønsker deg en fin pinsehelg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAva