Det har nesten aldri skjedd at jeg ikke har lyst til å lese. Imidlertid hender det ofte at jeg ikke har lyst til å lese de bøkene jeg holder på med, eller har i hylla :) Men da finner jeg bare noe annet som jeg har lyst til å lese, det er jo sååå mye jeg vil lese! Jeg må variere litt, leser masse lette gode bøker, mer etterhvert som jeg blir eldre - da jeg var ung, hadde jeg mye mer sans for det dystre. Nå trenger jeg noe som gjør meg godt, gjør meg glad! Kan også bli veldig begeistret over triste eller tunge bøker nå, men det er mer ork å gå i gang med dem, og det er ikke alltid at jeg er i en sinnsstemning der jeg orker det.

Finn deg en skikkelig "guilty pleasure", les akkurat det du har lyst til - hva det nå måtte være! Donald Duck, westernroman eller interiørblad - hvem vet - bare noe som er fristende og lett og morsomt og smelter på tunga som sjokolade... :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for et befriende svar. Og vet du av alle ting spanderte jeg på meg et lekkert interiørblad i dag, og det er utrolig herlig å lese og bla i det. Eller som du uttrykker det: "smelter på tunga som sjokolade" - ja, faktisk. God helg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAva