Jeg LURER på om bokforrådet ditt må få brorparten av skylden, ja. Ingen av bøkene du nevner (har ikke lest dem, men forfatterne er kjent) forbinder jeg med "overskuddslitteratur", og det er dét jeg tenker at du må forsøke å finne: bøker som det gir deg overskudd å lese.

Jeg tok en titt på favorittbøkene dine, og ser at mange av dem er MINE favoritter også. Derfor drister jeg meg til et boktips (som du kan benytte nå eller senere eller ikke i det hele tatt - lesevegringen din vil uansett gå vekk igjen, dét vet vi jo): det ser ikke ut til at du har lest Guden for små ting av Arundhati Roy? Det er en roman fra Kerala i India, og jeg slukte den nærmest i ett jafs i sin tid. Siden du har flere indiske/asiatiske bøker blant dine favoritter, vil jeg tro at du kan ha glede av denne - på et eller annet tidspunkt!

Og samme leseglede fant jeg i en helt annerledes roman som jeg ser at du har liggende ulest: Donna Tartts Den hemmelige historien. Du kan jo gå til egne hyller og teste ut den?

Lykke til, i alle fall - dette går seg til, helt sikkert!

:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for ditt engasjerte og nyttige svar, Annelingua. "Guden for småting" er nå notert. Jeg simpelthen elsker asiatisk litteratur, og tenker at den må jeg anskaffe meg fort. Jeg ønsker deg en flott pinsehelg og god lesning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAva