[ Slettet av bruker ]

Viser 3 svar.

En liten korrigering forfatterne bak Pseudonymet Lars Kepler er : Alexander Ahndoril och Alexandra Coelho Ahndoril.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest Hypnotisøren og holder på med Paganinikontrakten nå. Og syntes jeg blir mer engasjert i denne. Det var mye bra i Hypnotisøren, men fikk ikke samme følelse med den. Fint at det dukker opp flere gode krimforfattere "Alexandra Coelho Ahndoril" som han egentlig heter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! Det var "tilløp" i Hypnotisøren, men jeg synes Paganinikontakten var bedre. Plotet er mer engasjerende og - i hvertfall et stykke på vei - mer troverdig, synes jeg. Ellers er de jo rent fortellerteknisk ganske like - med utstrakt bruk av nåtid og stadig "repetisjon" av samme hendelser fra forskjellig perspektiv. Men det fungerer - og innimellom er det riktig så spennende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett