Jeg reiser snart på ferie i 2 uker og ser etter en god bok og to å ta med meg på turen. Er glad i å lese all slags bøker, men er ikke oppdatert på bokfronten for tiden da det er travelt og ikke tid til å lese annet enn pensum.. Noen som har tips på aktuelle bøker for tiden? Fortell gjerne litt om hva boka handler om :) Krim, drama, alt.. Blir veldig glad for svar, er så vanskelig å bestemme seg..:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

  • Dødslekene (science fiction)- barn/ungdommer som blir satt på en arena hvor bare en kommer ut derfra i live.
  • Idas dans (fra virkeligheten) - jente med kreft,moren forteller.
  • Snømannen (krim) - groteske drap med spenning fra begynnelse til slutt.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var inne for å se hvilke bøker du hadde lest. Jeg anbefaler "En dag" av David Nicholls. Den er vel i sjangeren drama tror jeg. Ellers leser jeg selv fortiden "Døden ved vann" av Torkil Damhaug. Har tidligere lest "Se meg medusa" av han. Liker begge bøkene veldig godt. Bøkene av Torkil Damhaug er i sjangeren krim, men ikke vanlig "politi-krim", kanskje heller thriller/krim (trur jeg). Anbefaler i allefall på det sterkeste disse bøkene:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ferielektyre kan vere så mangt, og smaken også...Viss du likar lette bøker på ferie, så kan kanskje "Miraklene i Santo Fico" vere eit alternativ..Handlar om ein liten landsby i Italia som må ta utradisjonelle metoder i bruk for å få turistane interessert...morsom og lettlest. Det same er "Klokken i Makedonia". God ferie!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mummitrollets mamma, Tove Jansson, har skrevet en aldeles nydelig bok for voksne: Sommerboken. Om en liten jente som tilbringer sommeren med bestemoren sin ute i skjærgården. Om liv og død, sommer og øyliv. I forordet spør forfatterens norske navnesøster, Tove Nilsen, hva som kjennetegner stor romankunst. Og svarer: "At det ikke står et ord for mye. At det ikke finnes en eneste klisjé. At du blir så glad i personene at du ikke bare oppfatter dem som virkelige, men at de nekter å forlate deg, og du dem. Slik har Sommerboken blitt for meg, jeg må alltid vite hvor i bokhylla den står, den må alltid være innen rekkevidde, så jeg kan lese et kapittel eller to og plutselig være der, oppslukt igjen."

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Den fikk i hvert fall jeg lyst til å lese!! :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

TjommiLene MHilde H HelsethBjørg Marit TinholtConnieToveBeathe SolbergJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi L