I disse dager arrangerer jeg en apokalyptisk giveaway på bloggen min. Temaet er altså dommedag, og premiene er deretter. Du kan vinne en av tre pakker, som for eksempel inneholder serien The Walking Dead i både tv-serie og bokform, The Zombie Survival Guide av Max Brooks, Veien av Cormac McCarthy og PC-spillet Metro 2033 (basert på boka av Dmitry Glukhovsky). I tillegg får vinnerne både sjokolade, kaffe, te og hermetisert frukt (i tilfelle apokalypsen er et faktum, altså). Alt, med unntak av tre unike bokmerker, er sponset av meg selv.

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på
konkurransens blogginnlegg og fortelle meg hvilke tre bøker du hadde reddet dersom verden har endt og du må flykte. I sekken er det bare plass til tre bøker...

Så langt har folk foreslått for eksempel Jane Austen, Bibelen, Douglas Adams, George R.R. Martin, J.K. Rowling, Tolkien og Hakkespettboka av Ole, Dole og Doffen. Her er det ingen gale svar, alle får like stor sjanse til å vinne om de legger igjen en kommentar der med sine svar. Har du egen blogg kan du doble vinnersjansene dine ved å skrive et innlegg om konkurransen der.

Stikk innom og fortell meg hvilke tre bøker du hadde reddet! :D Siste frist for å delta er kl 23:59 den 25. mai.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Siste frist for å delta er i dag, folkens. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk lyst til å dytte litt på innlegget ditt, Julie. Giveawayen er helt fantastisk :) Egentlig ønsker jeg jo ikke noe mer konkurranse fra andre ;) men det er velfortjent med litt PR til denne flotte giborten!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, takk for det, Mari!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Super gavepremie :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliellinoronilleKirsten LundHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdHarald KTorill RevheimVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterBeathe SolbergJarmo LarsenRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NLeseberta_23Mads Leonard HolvikVannflaske