Derfor står egentlig demokratiet svakt i bedrifter. Det er den sterkest rett. Den som klarer å overtale mange/flest mulig i forkant av møte/avstemning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Litt forenklet kan man si at du har endel rett i det du skriver. Dog foregår handlingen i denne boken i Handel og Næringsdepartementet, og ikke i en bedrift. Mekanismene er dog relativt like.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå har ikke jeg lest boken, men kunne ikke dy meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det synes jeg er veldig bra. Noen ganger må man klinke til selv, om man ikke har lest boken. Jeg er med på alle typer diskusjoner om organisasjonsutvikling, om det er offentlig eller privat.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

somniferumTrude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn Larsen