Handler om Line (tror det er navnet) som reiser til sjøs som telegrafist fordi kjæresten er offiser. Han het Storm. Norsk forfatter. handlingen foregrå på et norsk skip - tid kanskje 60 eller 70 tallet. Tror også at det var en av Gyldendals seriene, at det kanskje var en ungdomsbok, men fåglarna vet. Noen som husker noe sånt? Det var en fin bok, husker jeg. Spesielt synes jeg det var gøy, jeg som er sjømannsbarn - det var ikke så mange bøker med det emnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

"Det er 22. november 1963 og Rita er atten år og telegrafist ombord i Albion. Albion seiler bananruta til United Fruit Company og er på vei fra Honduras til New York."

Toccata og fuge i G-moll. En av flere veldig fine ungdomsromaner fra Unni Nielsen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk! Det er ikke den boken jeg leter etter, den er for ny! Denne her er jo midt i blinken for meg, så den må jeg lese. Jeg har ikke funnet så mange bøker om norsk sjømannsliv, så jeg gleder meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er virkelig god, altså. Skrevet for fjortiser kanskje, men god likevel!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenLars Johann MiljeMaikenHeidiElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronilleTove Obrestad WøienJan-Olav Selfors