Takk skal du ha for at du minnet meg på at jeg har denne liggende ulest! Som stor beundrer av P.O.Enquist har jeg kjøpt den en gang, men så har den altså blitt liggende. Og nå har jeg akkurat vært i Riga og fått presentert Latvias historie, så det er nok det riktige tidspunkt å begynne på den, - når jeg bare får fullført "Gösta Berlings saga", som for øvrig er en sann svir å lese;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Gleder meg til "Gösta Berlings saga", og så måtte jeg finne ut av "en sann svir". Jeg har ikke hørt det før, og ser at "svir" er beslektet med "svirre" derav "svirebror." Morsomt uttrykk og både morsomt og viktig at disse gamle talemåtene brukes. Ordspråket er herved notert :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TjommiLene MHilde H HelsethBjørg Marit TinholtConnieToveBeathe SolbergJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi L