Jeg har i dag ringt LORRY. Lorry er et hyggelig og tradisjonsrikt spisested som er nærmeste nabo til Litteraturhuset. Det vil være supert å gå dit etter at vi har vært i Litt.huset.

Det er tidsnok å bestille bord fredag, men da bør det gjøres hvis vi skal være sikret plass. Jeg antydet inntil 20 personer. Vi er 11 interesserte i skrivende stund. Og det er fortsatt mulig å melde seg på inntil fredag 18.mai kl. 18.00.

Problemet er at maten må bestilles på forhånd. Det finnes en sommermeny med priser fra kr.143 til 186,- ( 5 forskjellige retter). Men også noen billigere småretter. Fint hvis dere kan gå inn på lorry.no å se på menyforslagene.

Håper ikke dette hindrer noen i å møte. Jeg tror faktisk det ikke vil være så lett, hvis vi blir 20 personer, å gå inn et sted å bestille ala carte.

Send meg gjerne en melding om menyforslag innen fredag kl.18.oo. Da MÅ jeg bestille hvis vi skal være sikret bord på Lorry. Drikke bestiller hver enkelt etter eget ønske ved bordet.

Hvis ingen ønsker å spise men bare ta en øl eller forfriskninger vil det være enklere å finne et sted å gå inn ( kanskje...). Kjenner ikke dette markedet så veldig godt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 22 svar.

Hei! jeg henger meg på "nydelige reker" fra sommermenyen jeg :) Nå gleder jeg meg masse til 5 juni :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ditt ønske er notert,Kaia. Gleder meg vilt jeg også

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ønsker reker - med majonesen servert ved siden av, og altså ikke over rekene (det bruker være helt greit å ble om dette).

Tusen takk for innsatsen, Brit - dette blir kjempespennede og artig! Jeg tar med noen bøker, for å gi bort eller bytte.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg tar en oppsummering ved 18 tiden, ringer Lorry og klarerer nærmere vedr. de forskjellige rettene, ditt ønske m.m. Kommer med en ny og endelig tråd i morgen ettermiddag. Spennende. Det kiler litt i magen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Svinefilet er mitt førstevalg fra sommermenyen, men jeg kan også leve mer reker som alternativ.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det blir mitt valg også ( svinefilet) altså). Hva med en rødvin på deling? Men du er kanskje en ølentusiast?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Riktignok sitter jeg med en Aas Halling pils i handa i skrivende stund. Men jeg har hatt ansvar for innkjøp til vinlotteriet på jobben de siste 10 åra, så jeg er gjerne med og dele en rød flaske.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er notert

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes også sommermenyen er grei. Hvis man kan velge fritt, går jeg for makrell, men hvis det er best at vi bestiller det samme, støtter jeg Wolfcats reker;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Notert

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du må bestille detaljert, kan jeg godt ta rekene fra sommermenyen. Siden jeg ikke vet det, er det nok best jeg sier det nå, for nå kommer det til å gå noen dager før jeg er her neste gang... 17. mai er jo her straks!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er notert

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Først må jeg bekrefte at jeg kan, dog med forbehold om at noe kan skje som er utenfor min kontroll, for eksempel sykdom.

For det andre, jeg kommer rett fra jobb, så jeg er nok sulten og vil derfor gjerne spise. Om ingen andre vil spise og vi velger å gå et annet sted er det fint å få vite dette så jeg kan spise før jeg kommer og ikke begynner å gnage på min egen legg i løpet av kvelden. Sommermenyen ser helt grei ut for min del, ikke avskrekkende priser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ser ut som om det blir mat på flere, hva kunne du tenke deg fra sommermenyen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fisken, altså stekt makrell/pir, blir det nok på meg. Jeg er allergisk mot skalldyr, så om vi skal bestille det samme og andre vil ha reker må jeg finne på noe annet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ordner seg sikkert. Tror ikke vi må bestille det samme. Men alle spørsmål blir det gitt svar på senere i dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tenker litt som Jenny, at jeg ikke skal være heeeelt sulten når jeg kommer dit... Så evt et lettere måltid høres greit ut. Sommermenyen virket helt ok. Forholdsvis vanlige restaurantpriser, har jeg merket meg... Om det finnes en (eller to) til med ca samme smak i rødvin som meg, kan vi godt dele en flaske!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Deler gjerne en flaske jeg. Så lenge vinen er rød er jeg fornøyd.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Midt i uka blir det ikke mer enn en halv på meg ;-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det spiseplikt? Jeg kommer til å ha dårlig råd denne måneden, og tenkte å spise hjemme før jeg kommer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg samler opp spørsmål og svarer fredag. Må sjekke

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flott :) Jeg kommer til å sponse stedet når det gjelder drikkevarer, jeg lover :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaDolly DuckTor Arne DahlmarithcsomniferumTrude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar h