Inspirert av debatten om bruktbutikker, hvilke loppemarkeder er et must å få med seg for bokelskere? Og hva er din beste loppemarkedopplevelse?

Alle typer tips er velkommen, enten det er loppemarkeder på skoler, biblioteksutsalg, eller "bokmesser". Tegneserier og ukeblader er også av interesse. Gjerne noen med litt størrelse, og der det er godt utvalg. Vet hvor skuffende det kan være å reise på loppis der det nesten ikke finnes bøker.

Veldig fint om de som tipser kan skrive hvor og når loppemarkedene foregår.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Røde kors og Fretex har utsalg rundt om i landet - og der selges det billige bøker :) Adr. og tlf.nr. finner du på nettet - om dette kan være av interesse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bok-loppemarked i det gamle kvinnefengslet i gamlebyen i Fredrikstad, førstkommende lørdag 8/9 (i forbindelse med "Bok i grenseland ).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var akkurat på loppemarkedet til Østre Halsen skolekorps. Det var noen bord med bøker der, men lite utvalg av akkurat de bøkene jeg leter etter. Fant dog En sang til kjærligheten av Eva Ibbotson og Lykken er... av Kjell Aukrust.

Litt på siden(da det ikke er et loppemarked, akkurat) kan jeg anbefale Halfdans bokhus. En god kjøretur unna, men overkommelig som dagsutflukt. Kjempehyggelige innehavere og en nesten overveldende mengde bøker...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oppsal skole i Oslo har loppemarked vår og høst - vårmarkedet er overstått, høstmarkedet kanskje i september-oktober? De har alltid en egen avdeling med bøker. Om det er "godt utvalg" vet jeg ikke, men ganske mange bøker har de hvertfall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her finner du en oversikt; loppemarkedinfo for hele landet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk! Har allerede sett loppemarked.info og loppemarkeder.com, så jeg var egentlig mer ute etter mer "ukjente" loppemarkeder og personlige erfaringer med å handle bøker på loppemarked.

De fleste loppemarkedene ligger et godt stykke unna meg, så litt surt med en bomtur. Ser at det er oppført at mange av loppemarkedene selger bøker, men når man ikke har vært der, er det ikke lett å si om det betyr en liten kasse eller flere bugnende bord. Som sagt, litt kjedelig å ha reist en del mil for det førstnevnte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Frem til loppemarkedene starter opp til høsten igjen, er det vel mest bruktbutikker som er tingen. Jeg ville ikke reist mange mil uten å ha en viss peiling på forhånd.

Selv har jeg gode erfaringer med å handle brukte bøker på nettet, og ikke minst her inne. Karin Jensen har nærmere 600 bøker til salgs, du finner oversikten inne på hennes profil.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTor-Arne JensenKirsten LundVegard BorgenTine VictoriaEgil StangelandEster SMorten GranheimFindusHeleneTanteMamielillianerRolf IngemundsenNikkaGrete AastorpTine Sundalanniken sandvikRune U. FurbergDanielTor Arne DahlFarfalleHelge-Mikal HartvedtKaramasov11Lars MæhlumsomniferumMarit HåverstadAvaReidun SvensliBjørg Marit TinholtLisa Chatur VestbyNora FjelliAnette SAnne Berit GrønbechConnieHeidiReidun Anette AugustinHeidiBjørn SturødAre SkårDolly Duck