Det siste må nok Lillevi svare på, men jeg kom i denne forbindelse på Hillevi, navnet på hovedpersonen i første bind av Kerstin Ekmans trilogi "Vargskinnet", - et spesielt og fint navn! Ellers så synes jeg An-Magritt etter Falkbergets heltinne også er et flott navn med fine assosiasjoner.
Av mannsnavn har Lavrans (i Kristin Lavransdatter) alltid hatt en spesiell stjerne, - kanskje fordi det minnet meg om Kong Lavring i ett av folkeeventyrene, - og derfra og til Kavring i "Brødrene Løvehjerte" er veien kort;) Og mens vi er i Lindgrenverdenen: Ronja er jo et flott navn! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Min lille datter fikk navnet Ronja. Både fordi at jeg likte navnet men også fordi at kvelden etter hun ble født var det såpass mye vind og regn (ikke like mye uvær som når Ronja Røverdatter ble født, da) at strømmen på sykehuset gikk en bitteliten stund.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

TjommiLene MHilde H HelsethBjørg Marit TinholtConnieToveBeathe SolbergJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi L