Jeg ser at det er en lang diskusjon nedover, men tillater meg å kommentere på åpningsinnlegget.

Jeg synes Det siste barnet er en drivende god krim - og John Hart er en av mine favorittforfattere innenfor genren. Jeg opplevde ikke boka som for klisjefylt, slik Lisbeth gjør, og hadde ikke problemer med at karakterene er litt svart-hvitt. Jeg har akket og oiet meg gjennom noen Harlan Coben-bøker tidligere, og følte at dette var en kraftig kvalitetsforbedring sammenlignet med Coben.

Denne boka fikk Edgar-prisen, som er en av de to krim-prisene i verden med høyeste prestisje, i 2010. John Hart er den eneste som har fått denne prisen to ganger (han fikk den også i 2008 for Ved Elven). Når det er sagt - det er ingen grunn til å legge seg flat for kritikerne. Liker man det ikke, så liker man det ikke. Men John Hart funker for meg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

En noe annerledes men strålende krim, og utrolig spennende. Denne likte jeg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig med deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg måtte le da jeg leste hva du skrev, for meg er det omvendt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du koser deg med Coben, og oier deg over John Hart :-)?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Igrunnen gjør jeg det: Vær så snill; gjør det litt spennende,tenker jeg mens jeg leser. Det kan godt hende at jeg overser noen litterære kvaliteter, det ble liteskjematisk og formelaktig for meg. Det er Coben også,men han oppveier med humor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GHanne Kvernmo RyeGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erikTrineWenche Vargas