Hei. Fant denne siden i dag og er sannelig glad for det, for jeg elsker bøker. Tviler på at jeg noen gang kommer til å klare å lese alle bøkene jeg vil, alikevel klarer jeg ikke å slutte å lage leselister. :)

Laget profil her da jeg allerede har profil på Goodreads, men gjerne skulle funnet flere gode bøker på norsk. Dette ser ut som det riktige stedet.

:)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jada, du har kommet helt riktig... Velkommen!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for velkomsten! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du er absolutt kommet til riktig sted! Og jeg vedder på at leselisten din blir enda lengre etter å ha kommet hit! Hjertelig velkommen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det du beskriver høres veldig kjent ut. Jeg har alltid vært glad i bøker, men etter jeg kom her ble det nærmest en besettelse hehe. Listene over bøker jeg vil lese blir bare lenger og lenger. Oi, ja... Velkommen :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Velkommen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tonesen81PiippokattaDemeterBård StøreVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyGrete AastorpStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone H