Jeg likte denne boken godt, mitt første bekjentskap med Siri Hustvedt. "Det jeg elsket" står allerede i hylla og jeg gleder meg til å lese mer både av henne og hennes mann Paul Auster, som også er ny for meg.

Av ham har jeg "Mann i mørket", "Invisible" og "Illusjonens bok." Du som har erfaring med Paul Auster, hvem av disse tre vil du anbefale meg å lese først?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er jo ikke sikkert at du kommer til å like det samme som meg, men kanskje jeg ville ha holdt en knapp på "Invisible". Ellers er mine Auster-favoritter "Moon Palace", "Levitian" og "Sjansespill".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaDolly DuckTor Arne DahlmarithcsomniferumTrude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar h