Det virker som om jeg er en av få som ikke lot meg gripe av denne. Det er sjelden jeg legger fra meg bøker, men halvveis la jeg den fra meg med stor lettelse. Slitsom og masete.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Akkurat som Siri la jeg boken fra meg halvveis og leste noe annet, uten å angre et sekund. Kan ikke forstå hvorfor alle skryter den opp i skyene, den er virkelig ikke spesielt god (og oversettelsen hjelper heller ikke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Bittebittlitt enig, som i "Ikke totalt uenig". For meg ødela slutten det meget bra inntrykket jeg hadde av boken fra før. Jeg satt igjen med en følelse av at forfatteren var mettet av historien og ville avslutte fortest mulig. Slutten stod ikke i samsvar med resten av boken, det var som om noen andre hadde skrevet avslutningen for henne.

En mer gjennomført siste del og jeg hadde glatt gitt boka terningkast 6.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinPiippokattaTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadKjersti SAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHarald KHilde VrangsagenqweeksilberFarfalleBerit B LieBenedikteAnniken Røil