Hehe, jeg skylder ikke på skolen i det hele tatt for at jeg ikke liker noveller (generelt, men ikke konsekvent). Noveller på skolen var min gylne mulighet til å skåre en sekser... Jeg bare lærte meg hvilke triks jeg skulle ty til ettersom hvem som kom til å lese og sette karakteren. Brukte bestemte taktikker for hver enkelt lærer... hehe

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hehe:p Kjenner meg igjen der ja;) Noveller var faktisk også min sterke side, fikk alltid toppkarakterer, men det var ikke noe jeg likte å gjøre.. Syntes det var altfor restriktivt at vi ble tvunget til å skrive en tekst etter nøyaktige regler. Som om en tekst ikke kan være god bare fordi den ikke følger et gitt mønster. Og at man alltid fikk beskjed om "skriv en novelle om det og det" istedenfor noe man er interessert i selv.

Jeg tilpasset meg også etter hva hver enkelt lærer foretrakk, og det synes jeg er en av de største ulempene ved norskfaget. Ødelegger liksom hele ideen med å utvikle en egen individualitet i skrivningen. Jeg hadde en norsklærer som fullstendig drepte skrivelysten min en stund, hun var så ufattelig trangsynt og forskjellig fra meg at jeg var nødt til å forandre meg fullstendig for at hun skulle bli fornøyd. Egentlig burde tekstene bli lest og rettet av flere lærere slik at man kan få litt forskjellige synspunkter på ting!

Og der hørtes jeg ufattelig bitter ut og litt langt fra tema, men synes bare det er så synd at så mange har et dårlig forhold til norskfaget når det egentlig er et kjempe morsomt og spennende fag under riktige forutsetninger:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe det er ikke alltid "å heve sin rett" gir noe særlig uttelling karaktermessig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F Tislevoll