Som jeg liker denne dama! Hun har et flott språk, fletter historiene fint sammen, det er troverdig og fengslende.

Bittelitt over min komfortgrense når det gjelder "damelitteratur", kanskje, men jeg liker henne så godt at jeg ikke skal bry meg noe om det. Ok, så ble jeg lettere irritert over søtt pjatt en gang eller to i løpet av boken, men pyttsann.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Akkurat ferdig med denne boka. Har Camilla Läckberg maraton om dagen, og leser alle som har kommet ut nå etter hverandre. Likte denne boka og. Liker historiene hennes, og hvordan historiene blir koblet og nøstet opp mot slutten. Har såvidt startet på Havfruen nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker også de parallelle handlingene. Er enig i at det bikker over til litt vel mye damelektyre. Men boka er lettlest, og jeg lar meg underholde.

Dessverre er dette en type krim som jeg leser fort og glemmer fort.

Jeg iler ikke til med ny Läckberg, men ser ikke bort fra at jeg leser noe av henne igjen.

Terningkast 5 for underholdning. Terningkast 3 for innhold og kvalitet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg likte ikke denne boka noe særlig, jeg. Jeg synes hun skriver ganske dårlig, at språket ikke er noe spesielt og at plottet er litt kjedelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er enig i at det tidvis er litt mye å henge seg opp i, litt forutsigende og platt - men jeg fortsetter nå uansett å lese - og kommer helt sikkert til å lese Fyrvokteren også :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig! Gleder meg som bare det til 22. januar, da skal jeg løpe og kjøpe Fyrvokteren. Havfruen ble jo avsluttet i overkant spennende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte Furuseth