Jeg ser at det er en litteraturquiz på Litteraturhuset den 5. juni. Er det noen tanker om å være med der, eller vil det ta for mye av kvelden?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Litteraturquiz er det hver første tirsdag på Litteraturhuset. Det er trangt om plassen og stor pågang fra mange lag. Jeg kom inn fra siden her i mars og fikk lov til å være femte hjul på vogna på et oversetterlag. Det var moro!

En deltagelse på quiz ville vært trivelig, men kanskje ikke på første Bokelskertreff. Kan vi ikke møtes, fått pratet litt litteratur, og gjerne avtalt fremtidig deltagelse på quiz dersom det er stemning for det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kunne vært med på det, jeg har hvert fall hele kvelden til disposisjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette kan høres artig ut. Kunne bokelskere stille lag?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var nærmest en strøtanke fra min side. Dette treffet er jo Britt og Gretemors initiativ, så det får bli opp til dem å bestemme hva innholdet skal være.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

kremt, kremt... Britt og meg... :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Æres den som æres bør;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Pokker'n. Selvføgelig. Av en eller annen grunn blander jeg dere to litt, ikke bare denne gangen. Håper jeg får lov til å komme allikevel.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gleder meg til å treffe deg - og alle dere andre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja da. Har nettopp postet en ny tråd

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F Tislevoll