Har nettopp oppdaget at Jorun Thørring har utgitt 2 bøker i 2011 for barn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jasså, hva heter disse? Jeg har selv sett mange forfattere som i etterkant har skrevet bøker for barn. Dette synes jeg er kjempe flott! Det er viktig at barn opplever leseglede som igjen fører til at de forsetter å lese. Det er alt for mange ungdommer som er dårlig i norsk og har vanskeligheter med å formulere seg. Dette tror jeg hadde vært annerledes om de hadde lest flere bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Onkelmysteriet, Lotte, Wille og onkelmysteriet (Ikke utkommet)

Lotte, som egentlig er døpt Bergljot, er ny på skolen. De andre synes hun er veldig underlig, og hun får ingen nye venner før hun blir kjent med Wille, en sjenert og ensom gutt som også er ny i klassen. Han bor på gården til onkelen sin mens mor er på sykehus. Lotte og Wille oppdager snart at det foregår mystiske ting, både på gården og i den lille byen like ved. Sammen begynner de å utforske mysteriet, og snart havner de i flere skumle og merkelige situasjoner. Lotte, Wille og onkelmysteriet er første bok i en planlagt serie. Bøkene vil være gjennomillustrerte kapittelbøker.

Utgitt på Piratforl.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilHarald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil Stangeland