Etter å ha lest alle de kraftige anbefalelsene her inne og svært gode anmeldelser, har også jeg endelig fått lest denne boka. Jeg ble litt skuffa. Det er ei god bok, men jeg hadde venta meg noe helt ekstraordinært. Det syntes jeg ikke det var. Høye forventninger gjorde nok at leseopplevelsen ikke ble så stor som den kunne blitt om jeg ikke hadde lest så mye positivt på forhånd.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Innholdet i boken får et større erindring når man har fått litt på avstand. Det er en lavmælt bok om vanlige folk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skjønner godt hva du mener. Jeg gav boken terningkast 4 da jeg lukket den. Når jeg tenker tilbake på den nå, har jeg lyst til å gi den fem eller seks. Kunne tenkt meg å lese den igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergKirsten LundPiippokattagretemorMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete Gjessing