Julius Paltiels historie er en sterk historie om jødeutryddelsen og de norske jødenes skjebne. Jeg anbefaler flere å lese denne boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Denne har jeg ikke lest. Har satt den på min huskeliste. Takk for tips.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken er svært bra. Har lest om han før i boken Tidsvitner og sett ham i to dokumentarer. Den ene dokumentaren ligger å NRK sine nett tv sider under tittelen Tidsvitner. Denne boken tar for seg mye mer av historien hans, enn det jeg tidligere har lest og sett på tv om ham.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flott. Har lest en god del fra krigens dager, fordi det var nok på slutten av 1990-tallet og fremover at bøkene begynte å strømme inn på markedet for alvor. Andre bøker har jeg fått kjøpt på antikvariat.net.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandTine VictoriaTine SundalCamillaEmil ChristiansenCecilie EllefsenChristofer GabrielsenAnniken Bjørnesingar hBerit B LieLilleviIngunn SSynnøve H HoelKjell F TislevollBjørn SturødFrode Øglænd  MalminJulie StensethAnneWangLene AndresenJarmo LarsenSiv ÅrdalsomniferumBjørg RistvedtEllen E. MartolHilde H HelsethAnne Berit GrønbechHanneStine SevilhaugJon RyeBenedikteMathiasMarit HøvdeAlice NordliKirsten LundMalinAstrid Terese Bjorland SkjeggerudGro-Anita RoenBård StøreSol Skipnes