Jeg rasket med meg fjorten bøker og puttet i den store bagen jeg hadde med meg. Det var så mørkt, sto og lyste med mobilene for å se titlene og jeg var redd naboene skulle se eller høre oss, jeg sto og bante og sverget så stille jeg kunne: "Hva er dette her, hva er det de driver med, hva feiler det folk, hvorfor er det ingen som stopper det her, det er så unødvendig.." osv osv. Jeg er ikke glad for å finne dem, dessverre. Jeg skulle ønske de sto i hyllene inne i butikken eller aldri var blitt laget. Jeg har som prinsipp å lese alle bøkene jeg har. Jeg ser ikke poenget med å kjøpe, beholde, få bøker jeg ikke leser. Jeg gikk fra å ha to uleste bøker som jeg eier, til å ha seksten. Sukk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Neimen, kan du ikke gi bort bøkene du ikke vil lese da? :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er dessverre ikke en bruktbutikk her jeg bor, så da hadde jeg måtte gitt de bort til folk, men nå er det ikke litteraturen jeg har til felles med omgangskretsen min så det blir ikke lett det heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckKirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. Martol