Denne boka ble en positiv overraskelse med spenning og humoristiske vinklinger. Interessant skrevet med en sterk og selvstendig kvinne fra 1800-tallet som hovedperson. Enjoy:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har akkurat lest denne på lyd og er usikker på hva jeg skal mene.

Likte det gammeldagse språket og de rare vendingene. Likte også den sterke kvinna som var jeg-person, selv om jeg jeg synes hun var litt vel sterk i forhold til tida hun var plassert i.

De tinga jeg stussa på var for eks. at folk hele tida spurte: "Hvorfor det?". Dette blei gjentatt så ofte at det blei kjedelig.

Videre synes jeg det var vanskelig å følge med til tider. Det blei av en eller annen grunn ganske kjedelig.

Alt i alt ok bok, men ikke det helt store.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne likte jeg også. På grunn av denne boken, vil jeg lese mer av samme forfatter. Kan tenke meg at denne blir filmatisert om ett par år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så forskjellig er man, jeg likte ikke denne noe særlig. Ble skikkelig skuffet , ikke min type krim . Slutten var rar og veldig urealistisk. Har lest gutten i kofferten som jeg synes var skikkelig bra krim, så dette var nedtur for mitt vedkommende:-(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjersti