Er det noen som har The Lover's Dictionary av David Levithan som kan fortelle meg hva som står på side 53 & 54? Denne siden er nemlig revet ut av mitt bibliotekeksemplar :( (den skal vel neppe være sånn)

På side 52 er det celibacy og 55 circuitous, og jeg vil gjerne vite hva som mangler. Er redd for at den manglende siden inneholder noe veldig vakkert, nemlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Uffda! Om det er en bok du har kjøpt, kan du kanskje reklamere/bytte? Er det biblioteket er det jo verre... Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg med det du søker etter. Etter litt googling, så fikk lyst til å lese denne! Litt apropos: har du lest Alain DeBottons "Essais in Love" (1994). Artig, intelligent, tankevekkende bok hvor man tidvis nikker gjenkjennende over kjærleikens uransakelige veier i moderne tid :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er fra biblioteket, ja. Men nå vet jeg hva som stod på den manglende siden - fikk god hjelp fra jengeno her inne. :) Jeg syns den var veldig nydelig og sår - anbefales. Kan leses ut på en halvtime-time.

Takk for DeBottons-tipset, den skal sjekkes ut :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dersom du ikke har lest De Botton har du kanskje noe artig og intelligent i vente :-) De Bottons spesialiteter er filosofi og litteratur - gjerne i skjønn forening på et nivå som bør kunne nå og tilfredsstille de fleste. Han byr også på populær-filosofi (men intelligent og lærd) om andre emner - så som hva det å arbeide kan bety for oss, statussymboljakt, feriering, m.m. For de som f. eks. kjenner til Marcel Proust er det svært underholdende å lese "How Proust Can Change Your Life". Han har også en del stunts/foredrag på ted.com.

Skal sjekke ut tipset ditt :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristina