Ondskapen er en av de sterkeste bøkene jeg har lest. Jeg syns den er helt fantastisk, og for meg er den en stor klassiker. Har man ikke lest denne, har man gått glipp av et stort stykke god litteratur.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Sterk historie.Tildels selvopplevd av Guillou mener jeg å ha hørt/lest.Noen år siden jeg leste den,men den sitter fast i minnet.Filmen har jeg sett to ganger. Har lest alle om Hamilton, og noen av dem kan være litt tunge i starten,men de går seg til.Noen sterke storyer der. Håper på ny film med Persbrandt nå,han har lagt seg i trening....

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Bøkene om Arn har jeg ikke lest enda,men har sett noe om Arn på TV,nå er det så mange andre forfattere som jeg hadde tenkt å snuse litt på.Liker veldig godt måten Guillou skriver på,nesten som å være med i boka og handlingen.Venter på, og håper at det skal komme en bok til om Hamilton.That will be the day..

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Enig, samtidig er den er så ekstremt forskjellig fra andre bøker til Guillou som kan tidvis være veldig tunge. Jeg så faktisk filmen før jeg leste boka i dette tilfellet, men fikk en like god opplevelse med boka. Begge to er strålende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som denne boka fikk hjertet mitt til å slå. Jeg satt med dunkende puls i tre hundre raske sider. Jeg slappet ikke av en gang. Jeg liker språket, knallbra. Enig i alt du skriver, fantastisk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

IdaMarit HåverstadLailaLibraritas vthomas von sonnenbergLars MæhlumIngunn SLilleviTheaDolly DuckHildeE .siljehusmorHelge-Mikal HartvedtCecilieKarin  JensenMarit AamdalHarald KMartine (@martineleser)SpurvelurvSynnøve H HoelTor GeirHallgrim BarlaupBirkaDinaAtmanThina NordtveitAlice NordliRufsetufsaHilde VrangsagenMarit MogstadBeate KristinSigrid NygaardHilde SErlend Rødal VikhagenKorianderNeda AlaeiHildeTone Maria JonassenlillianerTone H