Jeg har ved flere anledninger opplevd at bøker i fra i år mangler bok beskrivelse. Hvordan kan det ha seg? Har forlaget kuttet ut beskrivelse av bøkene sine?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det hender jeg har reagert på det samme, men det er ofte bøker som kommer snart, eller som akkurat har kommet ut. Jeg har innsett at ikke alle forlagene er like flinke til å skrive om bøkene sine før de lanseres. Men etter at de er lansert ser jeg som regel at det kommer mer informasjon.

Vet ikke om det er helt nye bøker du har tittet på, eller litt eldre av årets titler? Om det er litt eldre av årets bøker, så aner jeg ikke hvorfor informasjonen uteblir, men vi får da ikke håpe forlagene kutter ut beskrivelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har bare sett at årstallet er 2012.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oj, det husker jeg ikke å ha opplevd mtp bøker som har opptatt min oppmerksomhet. Kan du gi et par konkrete eksempler - jeg ble nemlig nysgjerrig :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke skrevet ned noen titler, men når noen bare skriver 2-4 ord om en bok går jeg til bokens side for å lese bokens beskrivelse. Da har det ikke vært noen beskrivelse selv om boken er fra dette året 2012

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H