Hadde det ikke vært for at det var fryktelig mye rar oversetting i den første tredelen av boka, hadde jeg gitt denne en strøken sekser! Flott fortelling som rørte meg dypt mer enn én gang.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Denne boken nådde ikke helt til topps for meg. Det som var bra var beskrivelsene av landskap og livet på en engelsk herregård, men til tross for all dramatikken så hadde ikke selve historien nerve nok og boken ble rett og slett litt for langtekkelig for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Språket var ikke på topp for å si det sånn/oversetting. Likte boka godt. Måtte først komme inn i den, men da jeg var i midten. Ble jeg fortryllet av boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg la faktisk ikke merke til feilene, men jeg ble uansett helt bedåret av denne tragiromantiske perlen. Utrolig fin bok, rett og slett. - Og det sier hun som strengt tatt får spasmer av romantikk. LES DEN!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Pussig, leste akkurat om denne i avisen i dag, fikk lyst til å lese den. Det som har vært skrevet om den her, har ikke gjort lysten mindre....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig, den dukker opp i min postkasse om noen dager, da er det bare å begynne å glede seg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde Mjelva