Skulle ønske eg greidde å gjere det. Har prøvd fleire gonger på heile forfattarskap, men blir lei kvar gong. Er så mange andre eg vil lese. Dessuten treng eg variasjon, både med tanke på sakprosa og skjønnlitt., og med tanke på klassikarar, reiseskildring osv.

Eg les nok for få bøker i løpet av eit år til å makte eit slikt prosjekt. Hadde blitt ein forfattar kvart år då :) Men all ære til deg som greier det. Litt misunnelig der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det blir nok aldri komplette forfatterskap, men jeg liker å holde meg til de forfatterne som skriver slik at jeg kjenner meg igjen og de jeg synes skriver godt. Det går i bølger dette med lesing. For tiden leser jeg mindre enn hva jeg gjorde for et par år siden. Nå går det stort sett i krim når jeg er på reise.

Jeg går nok også glipp av mye, men det å skulle lese alt som man "bør" lese er jo i utgangspunktet et umulig prosjekt. Det utkommer ca. 1000 nye skjønnlitterære bøker på norsk hvert år. Av dem mange oversettelser. Og om man tenker seg at man i ivrige perioder leser en bok hver uke, så kommer man altså på etterskudd med 950 bøker i året. Deichmanske bibliotek inneholder mye av det som er lesverdig, til sammen omtrent 1,5 millioner bøker. Man kan miste pusten av mindre. Dersom man har ambisjoner om å få med seg det meste. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ina Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborgGroLisbeth Marie UvaagHarald KHeidiKirsten LundOdd HebækDemeterHilde VrangsagenAmanda ABertyCarine OlsrødAlice NordliAnniken RøilRandiLaila