Jeg er enig i at det kanskje kun burde lages en debatt om en bok, og ikke mange. Synes selv det er litt irriterende når det blir mange debatter om samme bok. Tror de fleste lærer seg dette etter hvert, men ofte blir det mange debatter om samme tema. Men jeg ser også det at det har blitt starta en god del debatter om akkurat dette temaet også. Er det ikke da bedre at en av de eldre debattene om temaet "ikke skrive flere debatter om samme bok" blir dratt opp igjen, slik at det ikke blir startet flere debatter om dette temaet også?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har sett litt igjennom bokanmeldelser og ser at det ofte ikke nødvendigvis er ny brukere som starter en ny tråd om samme bok!! Men brukere som burde vist bedre :-)
Er ikke sikker på grunnen til dette men tror det kanskje har noe med at man er nødt til å "svare" på et annet innlegg og at de ikke føler at det de skal skrive passer som et svar til noen av de tidligere innleggene. Så kanskje det hadde vært en ide å kunne legge til et innlegg uten å nødvendigvis "svare" til noen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Brit Honningsvåg sa: "Så kanskje det hadde vært en ide å kunne legge til et innlegg uten nødvendigvis svare til noen".

Veldig bra forslag. Støtter det. Bare se på G. Nygårdshaug-tråden hvor rotete den har blitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJ